Vanliga frågor

Priserna ni finner i Prisguiden är baserade på tiden det tar att utföra alla olika typer av fönster.

Vid puts av ett glas så ska det individuellt torkas med en trasa för att ta bort spill, och en speciell fönstertrasa för att se till att inga ränder blir kvar runt kanterna.
Denna process gäller alla separata glas, och därför räknas alla fönster och glas som dom gör. Det är helt enkelt tidskrävande och kräver noggranhet och i flera fall repetition för att lämna ett resultat av kvalitén jag eftersträvar.

Kvalité är mitt motto och vad jag brinner för. Är inte ni nöjda så är inte jag nöjd.
Därför kan ni vara säkra på att jag gör mitt absolut yttersta för att leverera bästa möjliga resultat.

Ni kan läsa mer under Garanti, samt läsa mina omdömen på startsidan.

Utrustningen som jag använder åstakommer inte repor i glas, då det är speciellt utformat för detta.
Däremot så kan tidigare skador och repor dyka fram som varit där tidigare, men som ni kanske inte sett då fönstren varit smutsiga.

Till stor del är det upp till hur ni själva vill ha det, men det rekommenderas 2 gånger per år för att fönstren ska upprätthålla sin glans.
Smuts som sitter för länge kan också vara svårare att få bort, och det kan istället bli dyrare för er i längden då det kan krävas grövre medel för att få fönstren spegelklara igen.

Nya fönster är dessutom ännu viktigare att putsa oftare, då dessa behöver "vänja in sig", lite som en högtalare.

Jag använder enbart miljömärkta fönsterputsmedel, då jag värnar om vår natur. Ni kan läsa mer om detta under Miljövänligt.
Medlet köps in ifrån en leverantör som är experter inom fönsterputs.

Fönster ska i regel plockas ur, med undantag om det finns exempelvis sjukdom som kan göra det svårt. Detsamma gäller möbler och annat som förhindrar mig från att komma åt ordentligt. Med undantag för soffor och sängar som går att stå i.

Om ni har fler frågor kan ni kontakta oss på: [email protected] Era frågor och funderingar är viktiga för mig