...
...

Andreas Thun

Från mer än 7 år hos städfirmor till egendrivande fönsterputsare.

Jag är en enkel man med stora visioner och drömmar.
Lever för mina nära och kära, och att njuta av det enkla i livet.

Med min autistiska ådra så är mina intressen väldigt begränsade, men det betyder också att jag kan lägga full kraft och fokus på det jag älskar.
Detta är vad ni ser resultatet av här, och varför jag på så kort tid har lyckats samla en lång rad nöjda kunder.

Dessutom är jag också webbutvecklare i grunden, och har skrivit både hemsidan, boknings- och kundsystemet själv.
Därför kan vi erbjuda er något helt unikt som ni inte kommer att se hos våra konkurrenter.

Min karriär startade 2013 när jag började jobba för en väletablerad städfirma i Karlstad, som jag befann mig på i 3 år.
Efter denna tid så följde jag sedan med från start av ett företag som idag är ett av de största namnen i Karlstad inom städ. Som jag sedan befann mig på i 4 år.

2020-03-01 så bestämde jag mig för att gå min egna väg efter att ha varit en väldigt uppskattad fönsterputsare i både företagen jag jobbat på och hos mina kunder.
Dels för att jag alltid velat vara min egna chef, men också för att ge mig mer frihet att bestämma mer själv i hur saker ska göras. Men också för att enklare finansiera mina framtida drömmar.

Enda sedan jag började putsa fönster har det varit något som jag älskat att göra.
Alla fina komplimanger man får, det resultatet man ser på en gång, och glädjen jag ser hos mina kunder efter ett välutfört arbete är ovärdeligt.

Det har blivit en passion.
Därav verksamhetens slogan "Era fönster. Min passion".

Vill en vacker dag hjälpa andra i ekonomisk nöd

Jag växte upp med bara min mor och min bror vid min sida på Rud i Karlstad, och det fanns aldrig pengar i vår lilla familj. Då min mor alltid varit kroniskt sjuk så fanns det heller inga jobb eller inkomster utöver det vi behövde för att överleva.

Även genom skolgången så växte jag upp utan betyg och mobbing var dag då jag har en lättare autistisk diagnos.
Därför blev det också svårt att finna jobb när jag väl blev vuxen. På så vis föll jag in i städbranschen.

Så jag vet exakt hur det är att växa upp i fattigdom, och jag vet att det finns dom som är ännu hårdare drabbade än jag.

Därför har jag en vision att en vacker dag att bygga upp företag, och inte bara detta. För att jag vill hjälpa andra som också har det svårt på olika vis.
För vi lever i ett samhälle där pengar styr det mesta tyvärr, och det finns miljoner människor som har hamnat i oförutsägbara situationer de inte kan rå för, som behöver hjälp.

Vill också värna om moder jord, och hjälpa utveckla en hållbar framtid

Jag är övermedveten om hur världen ser ut ur ett miljöperspektiv, och jag önskar också att en vacker dag kunna hjälpa till med utveckling av nya hållbara lösningar inom olika områden.

Allt från vidareutveckling av industrihampa som är ett extremt bra material för det mesta(allt från papper till plastersättning), till alternativa medicinska medel som blivit välstuderade. Men även inom elförsörjning, genom bland annat solpaneler.

Det finns en uppsjö av smarta lösningar vi kan arbeta med för att vi som människor, och planeten ska få en mer hållbar framtid. Något vi idag kämpar otroligt hårt för. Men något jag själv drömmer om att kunna hjälpa till med på en större skala.