Miljövänligt

Att värna om naturen är för mig väldigt viktigt, så därför kan ni vara säkra på att jag inte använder några medel som inte är miljömärkta.
Men ni bör också veta att dessa medel inte kan ta bort kraftiga kalkfläckar eller ingrodd smuts som har suttit i flera år. Är det fläckar kvar, så är det med största sannolikhet sådant som mitt medel inte klara att lösa upp.

Men än så länge så har jag inte haft några klagomål kring detta, så det är egentligen bara väldigt specifika och enskilda fall som faktiskt blir påverkade.
I vissa fall går det bra att skrapa bort detta, men många nya fönster har en skyddande beläggning på sig som inte tål att skrapas på. Så ta reda på i förväg om så är fallet.
Skrapning är också väldigt tidskrävande, då det kräver väldig försiktighet att utföra. Därför tillkommer extra kostnad i dessa fall.

Varje gång jag utför fönsterputs så görs det med stor noggrannhet. Mitt fokus ligger alltid på att kunna presentera ett resultat speglat av kvalitet. Hos mig får du i Karlstad, Hammarö, Vålberg, Grums, Molkom, Kil & Väse med omnejd alltid en miljövänlig fönsterputs.